Suverene Ibracadabra

Det var med 18 lag på cupen på Vikeså kunstgras laurdag 1. juni. Med to banar og 39 kampar fekk deltakarar og publikum lada opp til Champions League – finalen på ein måte som etter kvart har blitt tradisjon på siste cupen før sommaren. Kveldens andakt var ved Maria Byrkjedal, tidlegare styremedlem i KRIK Bjerkreim.

cof

Ibracadabra

I Herreklassen var det med 5 lag som alle spelte i same gruppa. Marius Koldal sine utvalde på Ibracadabra vann alle kampane, slapp fyrst inn mål i finalen og varta opp med flott fotball. I finalen vann dei mot Noname FC, som hadde vunne ein jevn semifinale mot Intolerante Mørkemenn på straffekonk.

cof

Godt Humør

Dameklassen hadde med 4 lag som òg spelte i same gruppa. Det Eiger-baserte laget Godt Humør vann gruppa og møtte gruppetoer og heimefavoritt Crazy Onions i finalen. Etter å ha spelt 1-1 i gruppespelet vart det òg jevnt i finalen, men dei humørfylte jentene i raudt trekte det lengste strået og vann dameklassen.

cof

Noname FC

Det var med heile 9 lag i U16-klassen, deriblant fleire nye og lovande lag. Dei to beste laga i kvar gruppe gjekk til sluttspelet. I den fyrste semifinalen slo bjerkreimsgutane i Junior Elite ut Eiger-baserte Lag 2 med 2-0, medan heimefavoritten Noname FC vann 3-2 mot 8. klassingane på Gullguttane. Finalen vart jevn, og det stod lenge 2-2, men Noname fekk det avgjerande målet og vann cupen. Laget vart då òg vinnar av Maratontabellen for sesongen 2018-2019.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s


%d bloggarar likar dette: