Loftens Baroner vann årets fyrste cup

Årets fyrste KRIK Fotballcup vart arrangert i Espelandhallen på laurdag. Med heile 30 deltakande lag vart det spelt kampar på to banar til seint på kveld. Herreklassen vart vunnen av Loftens Baroner, medan Tomatoheads var tilbake på topp i Dameklassen og debutantlaget paceMakers vann U16-klassen.

cof

I herreklassen var det med 14 lag fordelt på tre grupper. Regjerande meister Ibracadabra rauk på straffer mot Mike Tyson FC i kvartfinalen, men sistnevnte måtte deretter sjå seg slått av vinnarlaget frå fjorårets januarcup; Johannes Evangeliet 2.1. Det andre finalelaget var Loftens Baroner, som på veg til finalen hadde slått ut Oldisane og Pomes FC. Det var kanskje semifinalane som baud på best fotball, for i finalen kontrollerte Loftens Baroner tidleg kampen og vann komfortabelt 5-1.

cof

Det var med 6 lag i dameklassen, desse var fordelt på 2 grupper. Det var høgt nivå på laga, noko som viste att ved at solide De Utrolige måtte sjå seg slått ut i gruppespelet. Finalen gjekk mellom Vettkje, eit Bryne-basert lag som hadde slått ut Crazy Onions i semifinalen, og Tomatoheads, som slo Ildjentene i sin semifinale. Tomatoheads hadde i pausen på cupen fått pokalen for siger på fjorårets maratontabell, og viste seg trofeet verdig ved å vinna finalen i årets fyrste cup med 3-0.

cofI U16-klassen var det med 10 lag fordelt på 2 grupper. Finalen gjekk mellom Noname FC og paceMakers. Sistnevnte var eit nytt bekjentskap med gutar med tilknytning til Bryne G15. Dei tilreisande slo ut Junior Elite i sin semifinale, medan Noname FC måtte ut i straffekonk for å slå ut Lag 2 i deira semifinale. I finalen spelte paceMakers svært bra fotball, fekk revansje for tapet i gruppespelet mot Noname FC og vann finalen 3-0.

Kveldens andakt var ved Børge og handla om kong David og vanskane me har med å halda oss på den smale stien.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s


%d bloggarar likar dette: