Grevens og De til topps

Årets tredje KRIK Fotballcup vart arrangert på Vikeså kunstgras i perfekte vèrforhold for små, intense kampar med gode pausar mellom. Med mykje god fotball, andakt ved Glenn Grønning og god stemning vart det ein gild dag på banen.

I Herreklassen var det med 7 lag fordelt på to grupper. Den fyrste gruppa vart vunnen av Intolerante Mørkemenn som fekk med seg laget KRIK Bjerkreim til sluttspelet. Frå den andre gruppa tok Grevens og De seg vidare saman med PotetLegendene. Gruppevinnarane vann kvar sin semifinale og møttest i finalen der Grevens og De ved hjelp av fikse kombinasjonar og effektivitet vann 3-0 mot trøytte og svette mørkemenn.

Grevens og De

Dameklassen hadde fire lag som alle tok seg til semifinale. Finalen stod mellom Tomatoheads, som hadde vunne dameklassen i årets to fyrste cupar, og bjerkreimsjentene på Crazy Onions. Etter 0-0 ved full tid måtte det straffekonk til for å kåra Tomatoheads til vinnar denne gonga òg.

Tomatoheads

U16-klassen hadde med 6 lag som alle spelte i ei gruppe. Dei fire beste laga tok seg til semifinale, i tillegg til etterkvart rutinerte PotetLegendene, Noname FC og Junior Elite så klarte debutantlaget Ryge i Semien å nå sluttspelet, men levde opp til navnet sitt i neste kamp. Finalen mellom PotetLegendene og Noname FC enda 0-0 og på straffekonk kunne Noname FC ta sin fyrste cupsiger og hindra att PotetLegendene vann alle cupane i sesongen 2017 – 2018.

Noname FC

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s


%d bloggarar likar dette: