PotetLegendene vann Herre og U16

Fredag 2. mars vart årets andre KRIK Fotballcup halden. Lokalet var Egersundshallen, og det var tydeleg at egersundslaga likte seg på heimebane; PotetLegendene vann både Herre- og U16-klassen medan Tomatoheads vann Dameklassen.

28643332_10155928631005630_75051401_o

PotetLegendene

Det var med 7 U16-lag på cupen. I den fyrste semifinalen vann PotetLegendene 1-0 mot M2, eit debutantlag dominert av Bryne-spelarar. Den andre semifinalen mellom #RallyBois og Junior Elite enda 0-0 før rallygutane tok seg til finale med 6-5 på straffekonk. I ein spanande finale var det PotetLegendene som scora det einaste målet og vann sin fjerde U16-finale på rad.

Det var med 12 herrelag på cupen. M2 prøvde seg her òg, dei imponerte og tok seg til finalen etter å ha vunne semifinalen komfortabelt 3-0 mot Grevens og De. Det andre finalelaget vart PotetLegendene, som hadde teke seg like enkelt til finalen etter å ha slått ut Turistforeningen. Med ein styrka stall på laget i Herreklassen var PotetLegendene eit nummer for store for M2 og vann finalen heile 5-1. PotetLegendene vann dermed både Herreklassen og U16-klassen på same cup, ein stor prestasjon som berre FC Legends har klart før dei.

Tomatoheads

Tomatoheads

I dameklassen var det med 3 lag som spelte to kampar mot kvart av dei andre laga. Vinnar av pulja vart Tomatoheads, som dermed har vunne dameklassen på begge cupane i år.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s


%d bloggarar likar dette: