Wankchester City vann fyrste utecupen

Tidenes fyrste utandørs KRIK Fotballcup vart arrangert på Vikeså kunstgras på laurdag. Det var 21 påmelde lag som saman med frammøtte tilskodarar og stort sett godt vèr skapte god stemning på stadion.

Bilete kamp

Det var med 12 lag i Herreklassen. Desse var fordelt på tre grupper der dei fleste tok seg vidare til kvartfinale. Finalen vart vunnen av Wankchester City, som imponerte og slo regjerande meister Sleveland & Co 1-0 etter ei nervepirrande avslutning. Øvrige lag som bør nevnast er Sleivdal IL, som med underhaldande fotball tok seg til semifinalen, og lokale Grevens og de som var svært solide før dei måtte gje tapt mot vinnarlaget i semien.

thumbnail_IMG_0064-2

Wankchester City: Bak f.v. Marius Nygård, Joakim Grude, Simen Kydland og Sondre Hovland. Midten f.v. Vetle Birkedal og Tobias Randa. Framme: Scott Vatne.

I U16-klassen var det påmeld 9 lag som stort sett brukte gruppespelet som plasseringsspel før sluttspelet. Regjerande meister Liggeunderlaget var utilnærmelege og cruisa inn til siger i deira siste cup i U16-klassen. Klaus Merkesdal sine utvalde vann dermed òg Maratontabellen for 2016 – 2017. Finalemotstandar Noname FC viste med relativt kynisk og effektivt spel at dei skal bli vanskelege å slå framover.

thumbnail_IMG_0072-2

Liggeunderlaget: Bak f.v. Henry Skipnes, Anders Medalen, Oliver Sælevik og Klaus Merkesdal. Framme f.v. Didrik Nevland, Daniel Kyllingstad og Markus Sælevik.

Andakten vart halden av Børge Vassbø og handla av naturlege årsaker om pinsen og Den Heilage Ande. Etter at cupen var ferdig var det stemning i teltet under visninga av Champions League – finalen. Alt i alt ein gild dag på kunstgraset, såpass gildt at det vert ny utecup fredag 1. september.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s


%d bloggarar likar dette: