Fyrste cup utanbygds

KRIK-cupen i Eigerhallen fredag 10. mars samla 34 lag fordelt på 12 Herrelag, 10 Damelag og 12 U16-lag. Herreklassen vart vunnen av Sleveland & Co, i Dameklassen kom Jordvepsane endeleg tilbake på topp medan U16-klassen som sist vart vunnen av Liggeunderlaget.

_MG19660-1

Sleveland & Co.

Dei 12 laga i Herreklassen var fordelt på 3 grupper. I den fyrste semifinalen vann Intolerante Mørkemenn 2-1 over Hurtige Landsmenn, medan Potetlegendene måtte sjå seg slått av vinnarlaget. Finalen mellom Sleveland & Co og Intolerante Mørkemenn enda mållaust, men etter ein lang straffekonk kunne Vegard Merkesdal sine utvalde ta med seg premien heim.

_MG19651-1

Jordvepsane.

I Dameklassen var dei 10 laga fordelte på 2 grupper. I den fyrste semifinalen vann Jordvepsane på straffekonk over Miniputt FK, medan den andre semifinalen enda med ein overlegen siger til Nederlaget over Frustrerte Fotballfruer. Finalen vart intens og jevn og enda med 1-0 til Jordvepsane.

_MG19656-1

Liggeunderlaget.

U16-klassen hadde òg med 12 lag fordelt på 3 grupper. Her imponerte Skjerpe’s Utvalgte med å ta seg til semifinale, der dei møtte Monkey Boys som viste seg for sterke og vann 2-0. Potetlegendene gjorde òg ein god cup og tok seg til semifinale i både U16- og Herreklassen, men måtte sjå seg slått ut av Liggeunderlaget som snudde 0-1 til 2-1. Finalen enda 0-0, men Liggeunderlaget takla presset best og vann straffekonken. Med sigeren tok dei seg òg opp i ryggen på Hurtige Landsmenn på Maratontabellen der det no er desse to laga som har sjans til å vinna pokalen på neste cup.

Kveldens andaktshaldar var Martha Olsen, som snakka rundt temaet om at Jesus er verdas lys.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s


%d bloggarar likar dette: