Fotalleksjon av Lektorlaget

Fotballcupen under helgas KRIK Cup&Konsert samla 50 lag frå Nordheimsund i nord til Lyngdal i sør. Det vart spelt 129 kampar i Bjerkreimshallen frå fredag kl. 17 til sundag kl. 17. Trass stor geografisk spreiing på laga viste dei lokale deltakarane godt att, kun eitt av dei seks finalelaga mangla spelarar frå Dalane, men her hadde til gjengjeld fire av spelarane foreldre frå Vikeså.
lektorlaget

I Herreklassen var det med 25 lag. Lektorlaget, stort sett beståande av lærarar frå fotballinja på Sandnes VGS, var svært solide under heile turneringa og gjekk til topps etter å ha slått Team soccer_bootz 4-1 i finalen.

kvs-surori

Dameklassen hadde med 10 lag. Her var det KVS Surori (frå skulen KVS i Lyngdal) som gjekk til topps etter å ha vunne finalen mot bjerkreimsjentene på Jordvepsane på straffekonk.

hurtige-landsmenn

I U16-klassen var det med 15 lag med svært mange lokale innslag. Finalen vart eit reint eigersundsoppgjer der Hurtige Landsmenn til slutt vann 3-2 over Labans krigere.

intolerante-morkemenn

Sidan cupen var den siste i 2016 så vart òg maratontabellen i Herre- og Dameklassen avgjort. I Herreklassen var det likt mellom to lag før cupen, men Intolerante Mørkemenn tok heim pokalen etter å ha nådd lenger i sluttspelet enn det FC Sado gjorde. Dameklassen var derimot langt mindre spanande, Flukten frå Hønsegården har utan tvil vore det beste laget på KRIK-cupane i år og fekk sin velfortente pokal.

flukten-fra-honsegarden

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s


%d bloggarar likar dette: